Chans att vinna resebidrag till filmhelg i Stockholm 7-8 mars.

Du som vill åka på filmhelg i Stockholm, få deltagaravgiften betald och dessutom få ett resebidrag omfattande max 1000kr kan fortsätta läsa.

I vår är det åter Sollefteå Filmstudios tur att kunna lotta ut 2st resebidrag till vårens filmhelg som äger rum på Filmhuset i Stockholm lörd 7-8 mars. 
Temat för filmhelgen denna gång är: RomCom - den romantiska komedin. Här länken till evenemanget med fullständigt program:
https://www.filmstudio.se/evenemangblogg/romcom

Du som vinner behöver inte betala deltagaravgiften (700kr). Två  luncher, två fika och en middag ingår dessutom i programmet.
Du får också ett resebidrag omfattande max 1000kr. Resan får du först betala själv. Men om du fyller i en blankett vid incheckningen på Filmhuset så får du tillbaka upp till 1000kr för din resa.
Pengarna sätts därefter in på ditt bankkonto av Sveriges Förenade Filmstudios några dagar senare.

Alla som vill vara med i utlottningen meddelar mig i ett mail eller skriver upp sig på ett papper som kommer att finnas vid entrén vid visningen av nästa film Kapernaum som visas den 4/2.
Lottdragning sker i salongen 18/2 innan filmen Hotel Mumbai visas. Då drar vi två resebidragsberättigade vinnare till denna filmhelg.

Jag anmäler därefter vinnarna till filmhelgen. Har du några frågor så är det bara att ställa dem till mig, Rolf Norlén.

Du som inte vinner kan naturligtvis anmäla dig själv ändå via ovanstående länk men får då betala 700kr och resan själv.